Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası iki üstelikabat vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa bileğecek şekilde kapıya monte edilir.

Bununla beraberinde dundaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, dışarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, kullanma amacına ve yamaç sayısına nazaran başkalık gösterebilir. Dunda, farklı tipteki binalar karınin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı binaların evgin çıkış bapsı olarak özen gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

çatı muhtevai yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin rabıtalı hizmetının yapılması ve dayanıklı olmalarının esenlanması önemlidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine Yangın Merdiveni Kapısı de farklı renk uygulaması mümkündür.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer yaşamını başlıca düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page